Monday, June 27, 2011

Sista dan i stan...


Tvättar, städar, packar, betalar räkningar och fixar i ordning för att imorgon åka till Gotland och stanna där ända tills i augusti! Jag och Luca flyger ner och på fredag har pappan jobbat klart och kommer med båten och hela stora flyttlassen! Det pirrar i magen när jag tänker på vilka mysiga dagar och kvällar vi ska ha... Vad ska ni göra i sommar?

7 comments:

Johanna Stålros said...

Låter ju helt underbart, jag jobbar fram tills i mitten av aug! Kram Johanna

Unknown said...

Åhhh, så härligt det låter.
Hoppas ni får underbara dagar.
Vi tar en tur till Skåne och västkusten för att sedan avsluta på Gotland hos bästa vännen.
Kramar

Hanna said...

Lägg av va härligt det låter!! Har samma underbara pirr i magen, vår semester börjar samma dag och vi drar två veckor till Falkenberg, efter det vidare till Marbella tre veckor. Vi har hyrt ett hus med några kompisar och är hur laddade som helst:) Ha det så härligt fina du. Ni har det vackraste framför er. Första sommaren som förälder, det är verkligen något speciellt.
Kram
H.
hannawessman@gmail.com

Elina said...

Å så mysigt! Ha det så härligt :-) Själv jobbar jag två veckor till. Sen blir det landet, fast på olika ställen hela sommaren :-)

DoYouFancyThis said...

Underbart, helt underbart! Gotland är ju fantastiskt... Själv ska jag mest slappa hemma vid Blekingekusten, förutom tre dagar på Bornholm. Hoppas på fint väder såklart =) Ha en fin sommar! /Kajsa

sanna said...

Gotland är fantastiskt!
Njut av din första sommar med lilla L. Det är ju magiskt.

S

Nina said...

Härligt! Vi åker till Mallis ett par veckor =)

Pinterest

Follow Me on Pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...