Friday, January 21, 2011

Ett litet tips!

Gravid och ska ut och resa?
Jag trodde det var helt omöjligt att hitta någon som ville försäkra mig när vi ska till Mexico i graviditetsvecka 29+30 men tillslut hittade jag Europeiska.se som gärna ställde upp! Nu hoppas jag ju att inget konstigt ska hända men om det skulle vara så så fixar dom med ambulansflyg och tar hand om läkarkostnader och allt vad det kan vara...

2 comments:

Anonymous said...

Vill inte sätta griller i huvudet på dig men kolla med flygbolaget så dom är ok med det oxå, jag reste med jobbet i vecka 20, försäkrad med Europesiska och Lufthansa vägrade släppa på mig på planet, efter mycket tjafs och medtaget intyg från barnmorska så gick det.... dom arga tyskarna berättade för mig vad det skulle kosta att nödlanda om bebisen skulle få för sig att komma ut uppe i luften och den kostnaden täcker inte Europeiska såklart..

Anonymous said...

En del flygbolag vill inte att du flyger under graviditetens två sista månader till och med.

Har själv råkat ut för detta, när jag var i vecka 22. Jag var gravid med tvillingar och skulle flyga hem från Paris. Var ju lite större än en vanlig 22-veckors. Efter många om och men fick jag stiga på, då de gjorde ett undantag för mig som de uttryckte sig. De brydde sig inte vad jag hade för försäkringsbolag eller vad mitt försäkringsbolag hade för regler.

Pinterest

Follow Me on Pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...