Wednesday, March 14, 2012

Vårkänslor...
Tänk vad lite sol kan göra! Det bara spritter i hela kroppen och jag vill bara fixa grejer!
bild 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

3 comments:

Anonymous said...

Usch allt försvann men jag skrive om!!

Alltså jag dreglar på stolarna på bild nummer 5, vart hittar man dom, vart kommer dom ifrån? Jag har kammar hemsidan några 20-tal klick bakåt. Men hittar dom inte!!!

Jag undrar även sådana, original Eames stolar, vet du vart man kan hitta original i Sverige istället för att lägga bud/betala frakt och andra avgifter? De eller stolarna ovanför skulle passa så fint i vår (bli sambo, hihi) nästa lägenhet!!!

Sist men inte minst, en bild du hade hittat med sådana stora glödlampor (industri, bygg) ovanför köksbord. VART kan man hitta sånna. Jag har försökt googla men kommer till sådana konstiga sidor?!

Åh vad långt meddelande det här blev men har ALDRIG kommenterat förut och kunde inte hejda mig efter det senaste inlägget. Hoppas det är okej och att du kan hjälpa mig med mina frågor, kanske även länka så kommer jag direkt dit?!

Tacksamt för svar!!

Amelia A Beautiful Living said...

Hej! Jag vet tyvärr inte vart stolarna kommer ifrån men vi köpte Eames stolar på Lauritz och då tillkom ju frakt på 1500 men vi fick så bra pris i budgivningen så det blev ett ganska bra totalpris i slutändan ändå...Stora glödlampor kan du hitta på byggfabriken på högbergsgatan! Man kan matcha själv med sladd, sockel, och lampa!

Amelia

Ida & Nike said...

Precis så känner jag! Sol, knoppar på träd och torra gator får en att flyga fram :)

Himla härliga bilder!

Kram

Ida & Nike

Pinterest

Follow Me on Pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...