Sunday, May 22, 2011

Hjälp! Vad ska man ha för bröstpump????


Jag tänkte köpa en bröstpump. Men vilken? Ska man ha en manuell eller elektrisk? Nån där ute som vet?

10 comments:

Anonymous said...

Hur mycket ska du pumpa? Tycker den allra billigaste på Apoteket är helt ok. Den från nuk e också ok. Båda dessa e ej elektriska (å har funkat för mig som ej pumpat så mycket). Din blogg e fantastiskt fin! Jag e ny besökare å blir så inspirerad!

Anonymous said...

Jag använde just den som är på bilden: en manuell Philips Avent, och tycker att den funkar perfekt. Behaglig (anatomisk) och effektiv.

Det enda negativa är att den kúnde gnissla lite (plast mot plast), men i övrigt lätt att ta isär, sterilisera och sätta ihop.

Sen beror det på hur mycket man vill pumpa (och ekonomin) huruvida man vill ha en elektrisk eller manuell. Jag pumpade i snitt några gånger per vecka, och tyckte att det kändes onödigt att lägga mycket pengar på en bröstpump.

/Sandra

Hanna said...

Manuell funkar fint! Tyckte nästan att den där elektriska var lite obehaglig. Inte för att någon av dom är särskilt bekväm men föredrar manuell. Lycka till.
Hanna

Anonymous said...

Hej! Jag har en sådan bröstpump som bilden visar. Aldrig använd bara ihopsatt och diskad. Således vet jag inte om den är bra eller ej. Du kan få den till portopris. Tycker att det är synd att slänga den och nu står den bara här och skräpar. Hör av dig om det verkar intressant.
/Maria
ms30@spray.se

Victoria @ MY HAPPY HOME said...

Hej, jag hade en sådan som på bilden, den funkade bra! Jag pumpade bara när det behövdes, dvs vid mjölkstockning eller om jag skulle vara borta någon stund.
/Victoria

Anonymous said...

Hej
Grattis till er lilla skatt.
Jag har själv 5 barn och haft en del besvär med ammningen och jag tycker helt klart att den eletriska man kan hyra på bb är oslagbar. Lycka till / Josephine

Mina said...

Om du bara ska pumpa av lite då och då räcker en manuell men det är sååå mycket enklare med en elektrisk i längden (om du ska pumpa ordentligt varje dag).

Jag har fått ta igen lite sömn ett par timmar varje morgon genom att pumpa så att min man kunde ge Lillen en flaska och det har varit helt fantastiskt (bara slump att vi började runt 3 veckor när det är som lättast att introducera flaskan).

Medela Pump in Style (ridiculous namn) är bra. Och köp Simple Wishes pump-bh (också ridiculous namn) så kan du göra annat under tiden och pumpa båda sidor samtidigt. Mycket praktiskt.

Lycka till!
Mina på www.minipiccolini.com

Cissi said...

Den på bilden har jag använt, nu med barn nummer två. Mycket smidig tycker jag. Köpte min på Tradera. Otäckt kanske vissa tycker men det är ju bara att koka alla delar ju!

Jenny said...

Medelas elektriska swing är absolut bäst. Dyr men faktiskt värd varenda krona. Tycker medela har bra produkter över lag.

Cissi said...

Jag har testat många sorter och måste säga att den elektriska jag hade på SÖS helt klart var outstanding. Varning för apotekets billiga! Lycka till! Och hon är bedårande.

Pinterest

Follow Me on Pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...