Friday, August 31, 2012

Malmö + Göteborg!

Det är ju aldrig roligt att behöva vara borta från sin lilla loppa men nu åker jag till Malmö för att möta upp Tant Johanna. Vi ska nämligen hälsa på hemma hos en massa inspirerande tjejer som ni kommer få se en hel del av mycket snart! Sen åker vi vidare till Göteborg för att göra det sista på ett stort projekt som vi har hållit på att bygga upp under det senaste halvåret...

Thursday, August 30, 2012

Laurette.



 Superfina barnmöbler i mina favoritfärger! Laurette-deco.com

Påminnelse Tävling!

Glöm inte att ni har två dagar kvar på er att tävla!
Gör det här!

Tuesday, August 28, 2012

Mullvad!

Luca ska äntligen få byta rum till vårt gamla arbetsrum som vi nu målat om i färgen Mullvad! Älskar den färgen och tror den blir supermysig för henne att sova i! Dessutom tycker jag alla rosa, röda och lila toner blir så fina till Mullvad. Hon har ju en hel del grejer i den färgskalan...

Monday, August 27, 2012

Designers Guild Saraille...



Gick förbi en tygaffär härom dagen och totalförälskade mig i de här dipdye-tygerna från Designers Gulid. Och så fanns det ju tapeter också... Så himla fina! Man blir alltid lika glad av Guild´s vackra färgskala!

Friday, August 24, 2012

Tävling!

Nu startar en jätterolig tävling här på bloggen! Nu har du nämligen chansen att vinna 12kvm tapet från Mr Perswall! Antingen så kan du göra en helt egen, unik tapet av en favorit bild eller så kan du välja någon ur deras nya kollektion Expressions. Min favorit är den här tapeten. Jag har alltid drömt om att ha såna där avskavda väggar och vem hade trott att det var så lätt att man kunde tapetsera fram dom!

Så här gör du för att tävla: Berätta här i kommentarsfältet hur din egna tapet skulle se ut och gå in på MrPerswall på facebook och likea! Tävlingen pågår fram till 1/9! Lycka till!

Wednesday, August 22, 2012

Det är detaljerna som gör det....

Eller hur!?!

Tankarna kring lantkök...


Nästa sommar är det ju dags att sätta in kök i ladan på Gotland och jag har gått och funderat på Ikeas rostfria köksluckor Rubrik ha under en lång lång köksbänk så att man kan ha allt i lådor och inte behöva ha överskåp. Så hittade jag dom här fina bilderna från Lantliv som visar ett kök lite i samma stil som jag tänkt! Av Helena Blom Foto Magdalena Björnsdotter

Tuesday, August 21, 2012

På sistone...

Monday, August 20, 2012

Barnstol!



Det finns verkligen MÅNGA urfula barnstolar och då blir man så glad när man hittar en fin! Man vill ju att den ska vara minst lika fin som dom stolarna man har! Den här kommer från Micuna och kan köpas här!

Sunday, August 19, 2012

Ett sommarhem....






Så himla knäppt det här med att det helt plötsligt blev sommar igen. Nu hade ju jag laddat för att ha långbyxor och tjocktröja! Här är i varje fall ett väldans vackert sommarhem. Tycker verkligen om när bambu används i taken. Både mellan bjälkarna inomhus och som tak utomhus där solstrålarna kan leta sig igenom. Bilder från marieclairemaison.

Friday, August 17, 2012

Cirkus Söderlund för Blingo!














Jag plåtade Ann Söderlunds kollektion för Blingo precis innan vi åkte hem från Gotland!
Foto Amelia Lönngren Widell

Pinterest

Follow Me on Pinterest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...